Бизнесменът от Несебър Йордан Йорданов - известен като хотелиер и собственик

...
Бизнесменът от Несебър Йордан Йорданов - известен като хотелиер и собственик
Коментари Харесай

Свидетел срещу бруталния Митьо Очите припадна в съдебната зала, викнаха линейка

Бизнесменът от Несебър Йордан Йорданов - известен като хотелиер и притежател на хазартен бизнес, припадна по време на разпит в Специализирания углавен съд.

Той се яви като главен очевидец и частен обвинител по делото против групата на Димитър Желязков-Митьо Очите, предават сътрудниците от Флагман.бг от правосъдната зала.

Адвокати съумяха да заловен Йорданов, преди да се строполи - те усетиха, че му прилошава, губи диалект и краката му се подкосяват. След като бе донесена вода, той съумя бързо да се съвземе. Заседанието обаче бе прекратено.

Веднага бе извикана кола за спешна помощ. Медицинският екип удостовери, че Йордан Йорданов е добре.

Хотелиерът, прочут и като Данчо Паркета, обаче е декларирал пред правосъдния състав, че не е в положение да продължи с разпита. Затова и делото бе отсрочено за сряда.

Самият Димитър Желязков реагира бързо, откакто Йорданов припадна. Митьо Очите скочи и прикани да се помогне на процесния му конкурент. После той персонално попита Йорданов по какъв начин е. Бизнесменът му отговори, че е добре. Митьо Очите продължава да е с мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Йордан Йорданов е на близо 70 година Днес той колабира при започване на показанията си. Съдът реши, че на следващия ден разпитът му би могъл да продължи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР